Šperky

Naše šperky Vám nabízí rozmanitý výběr náhrdelníků, náramků, náušnic a prstenů. Mezi šperky najdete dárek pro každou ženu a dívku. Náhrdelníky můžete kombinovat s náramky, náušnicemi a v některých variantách i s prstýnky a vytvoříte tak krásný set.

Nabízíme Vám různé druhy krásných šperků vyrobených z murana, perleti a přírodních kamenů jako je měsíční kámen, ametyst, růženín, tyrkys, karneol, tygří oko, hematit, karneol, avanturin.

Šperky Počet produktů: 85

Podkategorie

  • Prstýnky

    Malý, ale přesto může být nápadný. Krásný šperk na ruce každé ženy je prsten. 

    Nabízíme Vám prstýnky z murana, perleti a přírodních kamenů jako je měsíční kámen, ametyst, růženín, tyrkys, karneol, tygří oko, hematit, karneol, avanturin.

    Každá žena i dívka si prsten určitě zaslouží. Nechte rozzářit ruku každé ženy a dívky.

  • Náhrdelníky

    Náhrdelník hraje mezi šperky důležitou roli, je nejvhodnějším doplňkem ženy. Každá žena v sobě probouzí své vlastní "JÁ", když si každé ráno vybírá náhrdelník ze své šperkovnice. V naší nabídce šperků najdete náhrdelníky na každodenní nošení, ale stejně tak na slavnostní příležitosti.

    Různorodé materiály Vás ohromí, můžete vybírat z murana, perleti a přírodních kamenů jako je měsíční kámen, ametyst, růženín, tyrkys, karneol, tygří oko, hematit, karneol, avanturin.

    Vyberte dárek, kterým každou ženu i dívku okouzlíte.

  • Náramky

    Náramky patří mezi velice oblíbené doplňky žen a dívek.

    Nabízíme Vám náramky vyrobené z murana, perleti a přírodních kamenů jako je měsíční kámen, ametyst, růženín, tyrkys, karneol, tygří oko, hematit, karneol, avanturin.

    Náramky z naší nabídky můžete kombinovat do setů s náhrdelníky nebo náušnicemi. Náramek je šperk, který ozdobí každé zápěstí.

  • Náušnice

    Třpytivá krása náušnic rozjasní obličej každé ženy. Máme velký výběr náušnic vyrobené z murana, perleti a přírodních kamenů jako je měsíční kámen, ametyst, růženín, tyrkys, karneol, tygří oko, hematit, karneol, avanturin.

    Ženy nosí náušnice krátké i dlouhé, náušnice s kamínky, s perličkami nebo náušnice s kovem.

    Kruhové perleťové náušnice můžete kombinovat s perleťovým řetězem. Kamínkové náušnice můžete sladit se stejným náramkem i náhrdelníkem. Náušničky čekají jen na Vás.

  • Sety

    Druhy šperků, které mohou být zakoupeny jako sada. Získejte tak nádherné a zajímavé kombinace k večením šatům, šperky na ples nebo i ozdobu pro každodenní situace.

    Naše šperky jsou z kvalitních materiálů a přitom za dobrou cenu.

na stránku
Zobrazují se 76 – 85 z 85 položek
Zobrazují se 76 – 85 z 85 položek